Primirea de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a Alteței Sale Regale Charles, Prinț de Wales, aflat în vizită oficială în România

28 Martie 2017

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, îl va primi miercuri, 29 martie a.c., la Palatul Cotroceni, pe Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales, aflat în vizită oficială în România în perioada 29-31 martie a.c.

Aceasta este cea de-a doua sa vizită oficială în România, o urmare firească a numeroaselor vizite private ale Alteței Sale Regale în România și, în general, a preocupărilor generoase ale Alteței Sale Regale pentru țara noastră.

Discuțiile vor viza dezvoltarea şi aprofundarea relaţiei de Parteneriat Strategic dintre România și Marea Britanie, inclusiv în domeniul securității, evoluția relațiilor dintre cele două țări în perspectiva Brexit, cu accent pe situația comunității românești din Marea Britanie, precum și ampla activitate caritabilă desfășurată de ASR Prințul de Wales în România.

În semn de prețuire pentru activitatea Prințului de Wales în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume, Președintele României va conferi Alteței Sale Regale Ordinul Național „Steaua României” în Grad de Mare Cruce.

Mai multe detalii privind programul primirii de către Preşedintele României a Alteței Sale Regale Charles, Prinț de Wales, pot fi vizualizate la următorul link.