Participarea Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, la o întâlnire de lucru cu Cancelarul Germaniei, Premierul Belgiei şi Premierul Luxemburgului

08 Septembrie 2016

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa vineri, 9 septembrie a.c., la Berlin (Republica Federală Germania), la o întâlnire de lucru cu Cancelarul Republicii Federale Germania, doamna Angela Merkel, cu Premierul Regatului Belgiei, domnul Charles Michel, şi cu Premierul Marelui Ducat de Luxemburg, domnul Xavier Bettel.

Întâlnirea are loc în contextul procesului de pregătire a reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, din 16 septembrie a.c., care va avea ca subiect de dezbatere viitorul Uniunii Europene în noul cadru creat după referendumul din Regatul Unit al Marii Britanii.

Reuniunea de la Berlin face parte din seria de contacte pe care Preşedintele României le are cu lideri europeni în cadrul acestui proces de reflecţie privind viitorul Uniunii Europene.

Detalii privind programul Preşedintelui României pot fi vizualizate la următorul link.