Prima pagină | Căutare |
Arhivă | Contact | Hartă site
Ultima actualizare 16.08.2014
 

 

     


COMUNICAT DE PRESĂ
(21 iulie 2014)

Ref.: Declarația de presă a președintelui României, domnul Traian BăsescuPreşedintele României, domnul Traian Băsescu, a susţinut luni, 21 iulie a.c., la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă.

Vă prezentăm declaraţia de presă susţinută de şeful statului:

„Bună ziua. Aşa cum am promis sâmbătă, aş vrea să fac o declaraţie care sper eu să fie cât mai concisă, dar în acelaşi timp şi pe înţelesul opiniei publice. Deci o declaraţie legată de Ucraina, dar privită prin prisma ultimelor decizii adoptate în Consiliul European din 16 iulie. Şi o să încep cu aceste decizii legate de lărgirea spectrului de sancţiuni împotriva Federaţiei Ruse şi a celor care contribuie la destabilizarea Ucrainei. Consiliul European convine să extindă măsurile respective cu scopul de a viza entităţi, inclusiv din Federaţia Rusă, care sprijină material sau financiar acţiuni care subminează sau ameninţă suveranitatea, integritatea teritorială şi independenţa Ucrainei. Ce aş vrea să observaţi în această frază, relativ sofisticată, pe limbaj european? Deci se vizează, se trece de la stadiul listei de persoane la stadiul entităţilor. Şi, tradus, înseamnă companii, care pot fi ori bănci, ori companii energetice, ori     >>>
Preşedintele României,
Traian Băsescu

Galerie foto

14 august 2014 - declarație de presă a președintelui României, domnul Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni
>>>
7 august 2014 - declarație de presă a președintelui României, domnul Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni
>>>
4 august 2014 - participare la Ceremonia de comemorare a 100 de ani de la Primul Război Mondial (Ličge, Regatul Belgiei)
>>>

Galerie foto

INFORMATII UTILE
     
 
 


 
Nr. vizitatori
5.229.801
din 21 dec. 2004
Pentru orice problema legata de functionarea acestui site va rugam contactati webmasterul